Ilse Campignon

 Over mij

Wie ben ik

Ilse Campignon

Met meer dan 15 jaar ervaring in diverse HR functies binnen kleine en grotere organisaties in verschillende branches, heb ik een goede kijk op het gehele HR proces vanaf de basisadministratie tot aan het strategisch beleid. De afwisseling en diversiteit in vraagstukken, maakt ieder dag weer anders en zorgt ervoor dat het nooit verveelt.

Mijn interesse in mensen en daarbij tevens mijn zakelijke en resultaatgerichte kant maakt dat ik zowel de belangen van werknemer als die van werkgever goed kan afwegen.

Werken in HR doe ik nog steeds met veel plezier. Waarom?

Het sparren en samen optrekken met een Manager/ directeur om zijn of haar team een stukje verder te krijgen. Zien dat medewerkers bevlogen zijn in hun werk en trots zijn op de organisatie waar ze voor werken. Het ontlasten van werkgevers en de HR processen zo inrichten dat het efficiënt en praktisch is en bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Want daar gaat het uiteindelijk om. Wil je resultaten behalen, dan heb je de juiste mensen en middelen nodig.

 

Sinds 2017 werk ik als zelfstandige en heb ik zeer uiteenlopende HR projecten mogen doen, variërend van het vormgeven van de basis HR instrumenten, ondersteunen bij operationele HR taken, nieuwe functiehuizen tot aan het optimaliseren van de HR processen. Het is mooi om hier een bijdrage aan te mogen leveren.
Het combineren van ondernemerschap en HR is enorm leuk om te doen. De verschillende klanten met hun eigen casuïstiek, maken iedere opdracht weer bijzonder.

Heeft u een vraag of kan ik mogelijk iets voor u betekenen?
Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Reviews Campignon HR advies

Missie

Werkgevers ondersteunen bij de inrichting en toepassing van het HR beleid, zodat medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn in een veilige en gezonde werkomgeving, waar fouten maken mag en waar medewerkers plezier hebben in hun werk.

Visie

Personeel bepaalt voor een groot gedeelte het succes van de organisatie. Als je iets doet wat je leuk vindt, ben je daar vaak ook goed in. En als je zoveel tijd van je leven doorbrengt in een werkomgeving, laat het dan ook een fijne omgeving zijn, waar je je kunt ontwikkelen, waar je bijzondere contacten maakt, waar je jezelf soms tegenkomt maar waar je jezelf ook sterker maakt.

Waarden

Betrokkenheid, veiligheid, vrijheid, zelfstandigheid, vernieuwing, persoonlijke ontwikkeling, authenticiteit, creativiteit, in balans.

Campignon HR advies

Samenwerkingspartners

Logo PEOPLE&PAYMEN
logo van wezel
contact campignon HR advies

Contact

Ik bel u terug

Vul hieronder uw gegevens in en ik bel u zo snel mogelijk terug.