Heeft u voor 2021 al plannen voor de ontwikkeling van uw medewerkers? Mogelijk komt u in aanmerking voor een subsidie. Ondernemers binnen het MKB en grotere bedrijven in de landbouw, horeca en recreatiesector kunnen binnenkort de SLIM subsidie aanvragen.

Wat is SLIM
De Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM) biedt een subsidie aan bedrijven om het leren en ontwikkelen van medewerkers te stimuleren. In het MKB ligt hier vaak minder de nadruk op, vanwege beperkte tijd, kennis of middelen. Met deze scholingssubsidie kunnen ondernemers o.a. de vaardigheden van hun medewerkers ontwikkelen, in company opleidingen of trainingen organiseren, loopbaanadviezen aan medewerkers verstrekken of een bedrijfsschool oprichten.

SLIM subsidie aanvragen?
MKB-ondernemingen kunnen twee keer in 2021 subsidie aanvragen. De eerste openstelling is van 2 t/m 31 maart 2021. De tweede openstelling is in het najaar van 1 t/m 30 september. Grootbedrijven in de landbouw-, horeca- of recreatiesector kunnen 1 keer subsidie aanvragen van 1 juni t/m 30 juni 2021. Een subsidieaanvraag indienen kan slechts één keer per aanvraagtijdvak.

Voor meer informatie:
https://www.hoewerktnederland.nl/slimwerkgeven/leren+en+ontwikkelen
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leven-lang-ontwikkelen/slim-regeling

Sparren?
Twijfelt u of de SLIM regeling voor u interessant is of wilt u eerst van gedachten wisselen over uw ideeën op het gebied van leren en ontwikkelen, neem dan gerust contact met mij op via de website.