Campignon HR advies

Wat vinden mijn klanten

Volledige ontzorging
Campignon HR advies levert mijn bedrijf al een aantal jaren zeer professionele HR ondersteuning. Ons bedrijf is klein een heeft geen eigen HR afdeling. Hiervoor krijgen we ondersteuning van Campignon HR advies. Onze ervaring is dat ze dit proactief, snel maar vooral ook met oog voor detail voor ons doet. Ik voel me echt ontzorgd. Daarbij is het samenwerken met Ilse ook ontzettend prettig!

Elsine van Os,

Signpost Six

Implementatie functiehuis
Ilse heeft van begin tot eind de implementatie van ons nieuwe functiehuis begeleid. Hierin gaf ze adequaat advies, waarbij ze operationeel en tactisch oogpunt aan elkaar kon verbinden om zowel de juiste proceskeuzes te maken, als draagvlak te stimuleren. De generieke functieprofielen waren goed geschreven; helder, scherp en consequent. Met Ilse is het snel schakelen en altijd met een goede terugkoppeling. Heel prettig werken, Ilse is echt partner in business.

Marije Zuidgeest,

Juva N.V.

Onmisbaar tijdens de groei van onze organisatie
Bij de groei van 1 naar 10 medewerkers waren de adviezen van Campignon HR Advies onmisbaar. We hebben nu tevreden medewerkers met duidelijke arbeidsvoorwaarden.

Robert-Reinder Nederhoed,

Bitmymoney

Fijne samenwerking
Bij de oprichting van onze Vereniging heeft Campignon HR advies ons deskundig geadviseerd en ondersteund bij de inrichting en vormgeving van alle personele zaken. Met Ilse is het fijn samen werken. Ze beschikt over de benodigde HR kennis, is prettig in de omgang, neemt echt de tijd voor je en komt afspraken altijd na.

Arthur ter Weeme,

GNMI

wie gingen u voor

Mijn klanten

contact campignon HR advies

Contact

Ik bel u terug

Vul hieronder uw gegevens in en ik bel u zo snel mogelijk terug.