Wie gingen u voor

Mijn klanten

Campignon HR advies

Wat vinden mijn klanten

Interim HR manager
Ik heb ontzettend fijn samengewerkt met Ilse gedurende de periode dat ze onze HR manager verving vanwege haar zwangerschap.

Ilse integreerde snel, was snel onderdeel van onze organisatie en ons team en had onze werkprocessen snel door.

Het was een feestje om met haar samen te werken, vaak hadden we aan een half woord genoeg en met haar kennis en ervaring was ze een waardevolle toevoeging.

Natasja van Doorn

Head of Culture & People, Wortell

Fijne samenwerking
Bij de oprichting van onze Vereniging heeft Campignon HR advies ons deskundig geadviseerd en ondersteund bij de inrichting en vormgeving van alle personele zaken. Met Ilse is het fijn samen werken. Ze beschikt over de benodigde HR kennis, is prettig in de omgang, neemt echt de tijd voor je en komt afspraken altijd na.

Arthur ter Weeme,

Directeur, GNMI

Volledige ontzorging
Campignon HR advies levert mijn bedrijf al een aantal jaren zeer professionele HR ondersteuning. Ons bedrijf is klein een heeft geen eigen HR afdeling. Hiervoor krijgen we ondersteuning van Campignon HR advies. Onze ervaring is dat ze dit proactief, snel maar vooral ook met oog voor detail voor ons doet. Ik voel me echt ontzorgd. Daarbij is het samenwerken met Ilse ook ontzettend prettig!

Elsine van Os,

CEO, Signpost Six

Implementatie functiehuis
Ilse heeft van begin tot eind de implementatie van ons nieuwe functiehuis begeleid. Hierin gaf ze adequaat advies, waarbij ze operationeel en tactisch oogpunt aan elkaar kon verbinden om zowel de juiste proceskeuzes te maken, als draagvlak te stimuleren. De generieke functieprofielen waren goed geschreven; helder, scherp en consequent. Met Ilse is het snel schakelen en altijd met een goede terugkoppeling. Heel prettig werken, Ilse is echt partner in business.

Marije Zuidgeest,

Manager HR, Juva N.V.

Klankbord voor diverse HR vraagstukken
Campignon HR advies heeft onze HR processen in kaart gebracht met als resultaat een grondige analyse voorzien van een goed onderbouwd verbetervoorstel met een gedegen plan van aanpak. Daarnaast heeft Campignon HR advies ondersteuning geboden in diverse transities die het bedrijf heeft doorgemaakt en fungeerde zij als klankbord voor diverse HR vraagstukken.

De samenwerking was uitstekend, zowel qua flexibiliteit – Ilse past zich naadloos aan, aan het tempo van onze industrie – als goede bereikbaarheid, heldere communicatie en adequate reacties op vraagstukken. Ilse weet van aanpakken, is goed in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden en prettig in de omgang, waardoor ze snel het vertrouwen wint van haar gesprekspartners.

Richard van Duijn,

Finance Director, Flamingo Flowers B.V.

Onmisbaar tijdens de groei van onze organisatie
Bij de groei van 1 naar 10 medewerkers waren de adviezen van Campignon HR Advies onmisbaar. We hebben nu tevreden medewerkers met duidelijke arbeidsvoorwaarden.

Robert-Reinder Nederhoed,

CEO, Bitmymoney

contact campignon HR advies

Contact

Ik bel u terug

Vul hieronder uw gegevens in en ik bel u zo snel mogelijk terug.