HR advies &

ondersteuning

 

 

Uw onderneming groeit en u krijgt steeds meer personeel. In het begin kunt u het nog erbij doen, maar na een tijdje merkt u toch dat daar niet uw hart ligt. Er is echter nog niet voldoende werk om een eigen HR medewerker in dienst te nemen. De salarisadministratie heeft u vaak uitbesteed, maar wat als er situaties ontstaan door o.a. de veranderende wet- en regelgeving, ziekteverzuim en disfunctioneren.

HR Advies & ondersteuning

Aanpak

Campignon HR advies kan deze zaken voor u uit handen nemen, zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt blijven richten en u zich niet hoeft te verdiepen in veranderende wet- en regelgeving of financiële risico’s door o.a. het niet tijdig aanzeggen van arbeidsovereenkomsten of het niet volgen van de Wet Verbetering Poortwachter stappen bij verzuim. Zo heeft u toch HR deskundigheid beschikbaar en krijgt u adviezen en ondersteuning op maat! Campignon HR advies zorgt ervoor dat u als werkgever aan alle eisen voldoet en zo min mogelijk risico loopt met uw personeel.

Kosten

Campignon HR advies werkt op basis van uurtarief. U betaalt dus alleen op momenten dat er ondersteuning gewenst is.

Campignon HR advies streeft naar een duurzame relatie met de opdrachtgever om zo het bedrijf en de medewerkers zo goed mogelijk te kunnen adviseren en ondersteunen. Bij voorkeur kom ik minimaal één keer per maand een dagdeel naar kantoor, zodat we elkaar spreken en medewerkers ook even kunnen binnen lopen voor vragen. Zo leer ik het bedrijf en de bedrijfscultuur goed kennen en ben ik op de hoogte van wat er speelt. Daardoor kan ik u nog beter ondersteunen bij HR vraagstukken. Vaker kan natuurlijk ook. Het is maar net waar u behoefte aan heeft.  Aanschuiven bij een belangrijk overleg met een HR gerelateerd vraagstuk behoort ook tot de mogelijkheden.

Hr-advies -of ondersteuning nodig?

Vul het contactformulier in en ik neem spoedig contact met u op voor een gratis consult of nadere kennismaking.

HR advies en ondersteuning

Waar ik u bij kan helpen

Werving en selectie

Campignon HR advies helpt u graag bij het opstellen van een enthousiasmerende vacaturetekst. Samen bepalen we de juiste wervingskanalen en de opzet van de selectieprocedure. Ook kan ik de voorselectie doen van geschikte kandidaten, deelnemen aan de selectiegesprekken en de administratieve afhandeling van sollicitanten op me nemen.

Arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving

Graag help ik u bij het opstellen van een passend voorstel voor de nieuwe medewerker, deze zet ik om in een arbeidsovereenkomst en handel de verdere indiensttreding af. Voor vragen omtrent CAO of arbeidsvoorwaarden en (nieuwe) wettelijke regelgeving kan ik de vraagbaak zijn voor het management en de medewerkers.

 

Verzorgen van de personeelsadministratie

Waarschijnlijk heeft u uw salarisadministratie extern belegd. Daarnaast blijven er nog genoeg administratieve HR zaken over. Campignon HR advies kan uw (digitale) personeelsdossiers beheren en de correspondentie aan uw medewerkers verzorgen. 

Arbeidsomstandigheden

Graag help ik u bij het zorg dragen voor een gezonde en veilige werkomgeving. Denk hierbij aan het uitvoeren van de Risico Inventarisatie en Evaluatie en bewaken dat de richtlijnen van de Arbowet worden uitgevoerd en opgevolgd. 

Verzuim

Het is altijd vervelend als een medewerker uitvalt wegens ziekte. Campignon HR advies kan u ondersteunen bij de uitvoering van het verzuimbeleid door o.a. contact te onderhouden met de bedrijfsarts of Arbodienst en zorg te dragen voor het casemanagement.

Personeelsontwikkeling

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er binnen uw organisatie? Heeft u de groei en ontwikkelwensen van uw personeel goed in beeld? Is er een plan voor aankomend jaar m.b.t. te volgen opleidingen en trainingen voor medewerkers. Campignon HR advies kan u ondersteunen bij de toepassing van talentmanagement, functionerings- en beoordelingscyclus en loopbaanbegeleiding.

Hr nieuws

Formatie en bezettingsvraagstukken

Hoeveel medewerkers heeft u nu en in de toekomst eigenlijk nodig, kijkend naar uw strategie, doelstellingen en werkaanbod. Hoe is uw verloop? Wanneer verwacht u vacatures, kijkend naar het natuurlijk verloop (pensioen en de tijdelijke contracten) binnen uw organisatie? Wat is uw vaste formatie en heeft u een flexibele schil nodig? Campignon HR advies helpt u graag bij uw formatie -en bezettingsvraagstukken. 

campignon-hr-advies werkwijze

Disfunctioneren en verbetertrajecten

Het komt voor dat een medewerker niet op zijn plek zit. Soms is dat te verhelpen met een stuk begeleiding en ontwikkeling door bijvoorbeeld een training. Campignon HR advies zorgt voor een passend verbetertraject met concrete afspraken en een goede dossieropbouw.

begeleiding

Begeleiding bij ontslag

Ondanks alle inspanningen, meerdere gesprekken en een verbetertraject is het soms het beste voor werkgever en werknemer om afscheid te nemen ven elkaar. Campignon HR advies kan hierbij ondersteunen met als doel dat beide partijen op een goede manier uit elkaar kunnen. Campignon HR advies heeft ervaring met het opstellen van beëindigingsovereenkomsten en het ondersteunen van de werkgever bij de gesprekken met de medewerker hierover. Veelal hoeft het niet tot een rechtszaak te komen en dat kan een hoop juridische kosten schelen. Graag denk ik met u mee over de mogelijkheden.

contact campignon HR advies

Contact

Ik bel u terug

Vul hieronder uw gegevens in en ik bel u zo snel mogelijk terug.